Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, s-a aflat joi, 26 septembrie, în studioul Replica, unde a acordat un interviu în cadrul căruia a abordat subiecte de interes local și nu numai. În debutul emisiunii, Chițac a făcut un bilanț al primului său mandat, pe care se pregătește să-l încheie la finalul acestei luni, a vorbit despre cele mai importante proiecte pe care le-a realizat dar, în același timp, a făcut și o analiză a proiectelor pe care și le-a propus, în acest mandat, și pe care nu a reușit să le bifeze. Legat de acest aspect, Chițac a precizat că în 4 ani, în Constanța s-au implementat proiecte europene de 300 milioane euro, față de mandatul precedent, când banii europeni au fost cheltuiți fără rezultate.
Este mulțumit Chițac de activitatea lui Ionuț Rusu?
De asemenea, edilul a făcut și o analiză a activității viceprimarului Ionuț Rusu și a precizat dacă-l va propune sau nu pentru încă un mandat, dar a dezvăluit și pe cine ia în calcul pentru cel de-al doilea post de viceprimar.
În continuare, Chițac a vorbit și despre sistemul de termoficare și prețurile pe care le vor plăti constănțenii în această iarnă la căldură.
E Chițac mulțumit de activitatea Poliției Locale
Un alt subiect abordat este cel al polițiștilor locali și modul în care aceștia își desfășoară activitatea. Aflați ce zice mâine despre activitatea polițiștilor locali.
Am vorbit cu primarul Vergil Chițac și despre proiectele de reabilitare a școlilor din Constanța. Mai multe unități de învățământ au fost reabilitate, însă elevii învață în aceleași condiții, cu mobilier vechi…
De asemenea, Chițac a abordat și un subiect drag constănțenilor, Felicia Ovanesian, dar a dezvăluit și cu cine a avut discuții pentru o alianță, după alegerile din 9 iunie.
Chițac: Nu vreau sa moara turismul, dar vreau să vad mai multe beneficii pentru constănțeni, mai multe încasări la buget
Schimbând registrul, am vorbit cu Chițac și despre turismul local. Edilul a subliniat că ar vrea să vadă ce beneficiu aduce turismul pentru constănțeni în sezonul estival….
Mai multe despre aceste subiecte urmăriți în ediția de mâine, 27 septembrie.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.